Ilmaisia ohjelmia

Ilmaisia ohjelmia ladattavaksi

Ilmaisia ohjelmia voi ladata monista luotettavista lähteistä internetissä. Tärkeää on varmistaa, että lataus tapahtuu turvallisesta ja luotettavasta lähteestä, jotta vältetään haittaohjelmat ja muut turvallisuusriskit. Tässä muutamia suosittuja ja luotettuja sivustoja ilmaisten ohjelmien lataamiseen:

  1. Ohjelmien viralliset kotisivut: Aina paras vaihtoehto on ladata ohjelmat suoraan niiden virallisilta verkkosivuilta.
  2. Giveaway of the day: Giveaway of the day tarjoaa ladattavaksi yhden maksullisen ohjelman aina 24 tunnin ajan. Täältä voi tehdä löytöjä vaikkakin ohjelmat eivät aina ole uusimpia versioita ja tavallisesti ohjelmia ei voi päivittää.
  3. Shareware on sale: Shareware on sale on samankaltainen sivusto kuin Giveawaykin. Sieltä löytyy ilmaisten lisäksi valikoimaa eri tarpeisiin ja myös androidille.
  4. SourceForge: SourceForge on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista avoimen lähdekoodin ohjelmistojen jakelualustoista.
  5. GitHub: GitHub on suosittu paikka löytää avoimen lähdekoodin projekteja ja ohjelmistoja.
  6. Ninite: Ninite tarjoaa helpon tavan asentaa useita suosittuja ilmaisia ohjelmia kerralla.
  7. FossHub: FossHub on toinen luotettava lähde, joka tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia, avoimen lähdekoodin ohjelmistoja.
  8. MajorGeeks: MajorGeeks on pitkään toiminut sivusto, joka tarjoaa valikoiman testattuja ilmaisia ohjelmia.
  9. FileHippo: FileHippo tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ohjelmistoja, ja se on tunnettu helppokäyttöisestä käyttöliittymästään.
  10. Softpedia: Softpedia on toinen suuri ohjelmistojen lataussivusto, joka tarjoaa sekä ilmaisia että kaupallisia ohjelmia.

Muista aina tarkistaa ohjelmiston arvostelut ja maine ennen lataamista. Lisäksi on hyvä pitää tietoturvaohjelmisto ajan tasalla ja skannata ladatut tiedostot ennen niiden avaamista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *