Youtubesta soittoääni kännykkään

Lataa Youtubesta spottoääni kännykkään

On helppo tapa saada persoonallisia ja ainutlaatuisia soittoääniä matkapuhelimiin lataamalla YouTubesta soittoääni . Seuraavassa on ohjeet, kuinka voit muuntaa YouTube-videot soittoääniksi matkapuhelimeesi.

Huomio: Muista, että tekijänoikeudet saattavat suojata YouTube-videoita. Varmista, että sinulla on oikeus käyttää videon ääniraitaa soittoäänenä.

Vaihe 1: Valitse YouTube-video

Valitse YouTube-videosta kappale tai äänipätkä, jonka haluat muuttaa soittoääneksi. Voit käyttää mitä tahansa videota, kunhan se on julkisesti saatavilla YouTubessa.

Vaihe 2: Lataa videon ääniraita

Käytä verkkopohjaista työkalua tai sovellusta videon ääniraidan lataamiseen. On monia sivustoja ja sovelluksia, kuten Y2Mate, OnlineVideoConverter ja ClipConverter, jotka mahdollistavat videon ääniraidan tallentamisen MP3-muodossa.

Vaihe 3: Muunna äänitiedosto soittoäänimuotoon

Jos äänitiedosto ei ole jo oikeassa muodossa (yleensä MP3 tai M4R), käytä äänitiedoston muuntamiseen sopivaa ohjelmistoa tai verkkotyökalua. On olemassa useita ilmaisia muunnostyökaluja, kuten Audacity tai Zamzar.

Vaihe 4: Siirrä soittoääni puhelimeesi

Kun soittoääni on oikeassa muodossa, siirrä se matkapuhelimeesi. Android-käyttäjät voivat yleensä siirtää tiedoston suoraan puhelimen tallennustilaan USB-kaapelin tai Bluetoothin kautta. iPhone-käyttäjien on mahdollisesti synkronoitava soittoääni iTunesin kautta.

Vaihe 5: Aseta soittoääneksi

Kun soittoääni on siirretty puhelimeesi, voit asettaa sen soittoääneksi puhelimesi asetuksista. Androidilla tämä tehdään yleensä Äänet ja hälytykset -valikossa, kun taas iOS:ssä soittoäänen voi valita Asetukset > Äänet ja tärinä -valikosta.

Vinkkejä ja varotoimia

  • Varmista, että valitsemasi äänipätkä ei ole liian pitkä. Soittoäänet ovat yleensä 30 sekuntia tai lyhyempiä.
  • Tarkista paikalliset tekijänoikeuslait ja varmista, että et riko tekijänoikeuksia käyttämällä tiettyä ääniraitaa.
  • Älä jaa muunnettuja soittoääniä ilman asianmukaista lupaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *